Вчера 10 август 2017г. офис Пловдив 2 на СИТИ КЕШ чества своята втора годишнина. Колегите ни отбелязаха празника със скромно тържество в офиса и прекрасна инициатива по улиците на Пловдив. Представител на екипа в специално подготвена тениска с надпис „Прегърни ме“ раздаваше прегръдки на непознати минувачи. Идеята е преодоляване на безразличието, недоверието и отчуждеността между хората.

Представителството започна работа през 2015г. с един екип от няколко консултанти. Благодарение на усърдната си работа и професионализъм екипът успя да преодолее натиска на конкуренция в един от най-активните икономически градове и да печели все повече и повече клиенти. Днес представителният офис на дружеството разполага с екип от 20 човека– офис мениджър, мениджъри екип и кредитни консултанти. Развитието на офис Пловдив 2 следва темповете на развитие на СИТИ КЕШ – инвестиране в мотивиран и професионално подготвен екип.

Пожелаваме на колегите от офис Пловдив 2 да продължат да печелят още много нови клиенти и непрестанно да израстват професионално.