Facebook_game_CITYCASH

Вдъхновени от предстоящите коледни празници, ние от CITYCASH, сме решили да раздаваме подаръци непрекъснато, в продължение на цели два месеца. На 1 ноември дадохме официален старт на нашата коледна промоция под надслов „Тази Коледа подаръци за всеки от CITYCASH“. Накратко, обещаваме на всеки клиент, който вземе кредит до 21 декември, да получи подарък. Грандиозният финал ще бъде в края на декември, когато десетте най-големи късметлии ще получат големи награди от по 500 лева, за да посрещнат една щастлива 2019-та година.

Много от вас със сигурност вече се радват на подранилите коледни подаръци от CITYCASH, но ние не спираме дотук. В този етап от годината допълнителни средства или подаръци, не са излишни за никого. Ето защо ви каним да се включите и в нашата Facebook игра, която стартира на 26 ноември. В продължение на две седмици, на нашата Facebook страница, ще ви задаваме въпроси, на които ще търсим най-оригиналните отговори. Тези от вас, които проявят изобретателност, ще поощрим с още награди.

Вероятно вече ви убедихме, че дори и да пропуснете да изпратите своето писмо с желания до Дядо Коледа, тази година, ние в CITYCASH ще се погрижим да бъдете изненадани. Ще раздаваме подаръци за всеки и по всякакви поводи, а на вас оставяме да ги спечелите. Взимайте кредити и участвайте във Facebook играта като ни демонстрирате своята оригиналност. Със сигурност ще бъде оценена и възнаградена!

Пълните условия на играта може да прочетете тук.

Благодарим на всички, които ни се довериха до момента и в наше лице откриха своя надежден партньор при нужда от пари на заем! В знак на признателност, ние се ангажираме да продължим да предоставяме коректно достъпни финансови решения навреме, като отговаряме на вашите нужди. Разчитайте на нас не само около празниците, а винаги, когато се нуждаете от бързи кредити, професионално обслужване и прозрачни условия.

CITYCASH, пари за всеки, а тази Коледа и подаръци за всеки!