WEBSITE

Зимната промоция на FinStart – Само сега без разходи за документи по ипотеката изтече на 31-ви януари. Надяваме се, че всеки от вас, който се е възползвал от промоционалните ни условия, е останал доволен. Днес, обаче, без дори ден пауза, обявяваме началото на следващата промоционална кампания на марката. През следващите три месеца всеки, взел кредит FinStart, ще си спести таксата  за разглеждане на „Предложение за сключване на договор за паричен заем“.

С настъпването на най-краткия месец в годината, ние вече сме в пролетно настроение, може би защото се задават и толкова хубави празници. Топлите дни също предстоят, а с тях е време да направим и плановете си за пролетта. Погрижили сме се да съдействаме, за да облекчим максимално празничния период, като ви спестим част от разходите при кандидатстване за нашите продукти.

Промоционалните условия на FinStart ще бъдат в сила в продължение на цели три месеца. Възползвайте се от тях между 1 февруари и 30 април и вложете спестените средства в приятно посрещане на един от най-светлите християнски празници – Великден.

Тези от вас, които вече са наши клиенти знаят, че FinStart е продукт, предназначен за физически лица, който се отпуска срещу обезпечение с недвижим имот. Той ви дава възможност да рефинансирате всичките си кредити и да ги обедините в един. Изплаща се на равни вноски в срок от 12 до 60 месеца.

Кредитът срещу обезпечение FinStart създадохме с цел да отговорим на всички ваши нужди, защото с нас получавате:

  • Фиксирана лихва
  • Безплатна оценка на имота
  • Равни месечни вноски
  • От 5000 до 200 000 лева
  • Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната
  • Одобрение до 24 часа

Обединете задълженията си с FinStart и започнете на чисто.

Нуждаете се от кредит срещу обезпечение с недвижим имот?

Тази пролет FinStart ви предлага кредит без такса за разглеждане на „Предложение за сключване на договор за паричен заем“. FinStart е ключ към финансовите ви решения.

Попитайте своя кредитен консултант и се възползвайте от промоционалните условия на FinStart сега.

Обадете се на 0700 70 999 или прочетете пълните условия на промоционалната кампания тук.