FACEBOOK GOOGLE BANNER 1200X628

 

Коледната промоция на CITYCASH стартира, което означава, че всеки взел кредит през ноември и декември, ще получи подарък, или както се пее в една чудесна детска песничка: „Подаръци ще има за всички от сърце“.

През последните два месеца от годината CITYCASH ще помогне на всички свои клиенти да се настроят празнично. Обещаваме пари за всеки и подаръци за всеки, а веднага след коледните празници, на 27-ми декември ще изтеглим най-големите десет късметлии сред вас, които ще спечелят по 500 лв. Паричните награди ще раздадем в навечерието на Новата 2019-та година, за да започне тя с късмет, вяра и положителни емоции.

Ако искаш да бъдеш един от щастливците е достатъчно да се  обадиш на 0700 4 6000 или да потърсиш своя кредитен консултант. Вземи кредит от CITYCASH в периода: 1.11.2018г.-21.12.2018г., защото подаръците те очакват.

Пълните условия на промоцията можеш да прочетеш тук.

Семейството на CITYCASH расте с всеки изминал ден благодарение на вас – нашите клиенти. Ето защо, през новата година ние обещаваме да продължим да предоставяме коректно достъпни финансови решения навреме, като отговаряме на вашите нужди. Не се колебайте да се обърнете към нас винаги, когато имате нужда от бърз кредит. Ние поемаме ангажимента да бъдем ваш доверен помощник винаги, когато се нуждаете от помощ при решаването на финансови проблеми.

CITYCASH „Пари за всеки“, а тази Коледа и подаръци за всеки. Вземи сега!