Loyalty_programm_banner_Final

Пролетта скоро ще настъпи, а с нея и дългоочакваното затопляне на времето и позитивното настроение. Предстоят, разбира се, и още много любими празници, за които ние сме ти подготвили оригинални подаръци, с които да зарадваш близките си.

В пролетното издание на нашия каталог „Лоялна програма“ ще откриеш подаръци за всеки, от предстоящите през пролетта, празници: Свети Валентин, 8-ми март и разбира се – Великден. Знаем, че малките детайли понякога са най-важни, затова, тази пролет, ти даваме избор и ти желаем цветно настроение.

Напомняме ти, че всички клиенти, които станат част от Програмата за лоялност на CITYCASH, могат да получават не само вълнуващи подаръци, но и отстъпки.

Условията остават същите: достатъчно е само навреме да плащаш вноските по своя кредит, а ние ще раздаваме жълтиците. Получаваш по една жълтица за всеки лев, платен навреме от твоята вноска. Как да ги използваш?! Ти избираш!

Запознай се с нашите актуални предложения тук или разгледай пълните условия на програмата.

Можеш да провериш количеството на натрупаните жълтици във всеки един момент с обаждане на 0700 4 6000 или в офис на CITYCASH.

Пролетно настроение за всеки от CITYCASH CLUB!