Смарт Блог

Категория Инвестиции

Кои са най-богатите звездни наследници и с какво се занимават?

0 Коментара
Споделяния
Сподели във Facebook
Сподели във Twitter

В ежедневните ни разговори често коментираме популярните личности, начина им на живот, работа, успехи, всякакви теми, свързани с тях. Обичаме да обръщаме поглед и към техните семейства, деца, в статията по-долу ще научите повече за живота на някои от най-богатите наследници. Дали са поели по пътя на своите родители и с какво се занимават?

 

Редица известни личности като Бил Гейтс, Стив Джобс, Миучия Прада, Стивън Кинг, Уил Смит, Стинг са имена познати по целия свят, заслужили уважението и признанието на всички. Някои от наследниците на тези значими личности решават да тръгнат по стъпките на своите родители, други избират да започнат свой собствен път, а някои дори успяват да постигнат и постижения на ранна възраст, стремейки се да стигнат родителите си. Една от причините звездите да са толкова успешни и харесвани е тяхната харизматичност. Те успяват да ни завладяват и да ни карат да искаме да сме близо до тях, да им подражаваме и да сме най-добри приятели. Като разбира се тази харизматичност и чаровност се прехвърля в повечето случаи и на техните наследници, които понякога дори успяват да станат и по-сияещи и от техните родители.

 

    Ив Джобс

Бихме искали да започнем с дъщерята на Стив Джобс. Тя е на 22 години, като в момента учи в Станфордския университет, където се запознават всъщност и нейните родители. Ив Джобс има успешна кариера в модата, като тя е едно от новите рекламни лица на козметичния бранд Glossier. Със сигурност може да се каже, че на Ив Джобс й предстои бляскава кариера в модния свят. Също така и я очаква добро бъдеще на инфлуенсър, тъй като има над 170 хиляди последователи в социалните мрежи, в които е доста активна. Предвид страстта й към конете, тя може да бъде и успешен конен състезател.


•    Дженифър Катрин Гейтс

Следващата дама, която не можем да пропуснем е дъщерята на Бил Гейтс, която също е решила да следва свой собствен път. От малка тя получава подкрепата на своите родители във всяко начинание, с което се заеме и споделя, че винаги са разговаряли с нея като с възрастен и винаги е знаела, че може да разчита за всичко на тях. Бил Гейтс е известен и със съветите си как да забогатеем и как трябва да гледаме на живота и професионалното си развитие, които със сигурност е споделил и с нея:

 

 

От ранна възраст нейните родители й разказват за семейните филантропски дейности и здравните каузи, които подкрепят, което повлиява и на бъдещите й професионални и кариерни решения. Днес Дженифър Гейтс е на 24 години, като тя избира да завърши медицина също в Станфордския университет и в момента специализира като педиатър и семеен лекар, защото има желанието да помага на семействата с деца, които не разполагат с необходимите пари за медицински грижи. Другата нейна голяма страст също са конете и ездата, на които отделя доста време и дори е състезател по конна езда. В тази сфера тя среща и своя годеник, който също е конен състезател.

 

•    Рафърти Лоу

Нека сега да обърнем поглед и към филмовото изкуство. Рафърти Лоу е син на актрисата Сейди Фрост и актьора Джъд Лоу. Той стартира кариерата си като модел още на 16 годишна възраст. Днес вече на 24, Рафърти следва стъпките на своя баща и в кино индустрията.

 

•    Лени Клум

Лени Клум е дъщерята на супер модела Хайди Клум и италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, който не участва в живота й, а ролята на неин баща изпълнява световноизвестният певец Сийл. Лени от малка има желание да поеме по пътя на майка си, но Хайди не е съгласна тя да започне кариерата на модел от прекалено ранна възраст. Вече навършвайки 16 годишна възраст, Лени започва да участва във фотосесии за кориците на едни от най-известните списания и със сигурност я очаква бляскава кариера в модния бизнес.

 

•    София Ричи

София Александра Ричи, която е само на 22 години вече е световноизвестна личност в социалните мрежи, модел и моден дизайнер. Тя участва в много рекламни кампании на едни от най-големите марки, като Tommy Hilfiger, Adidas и Michael Kors. София е по-малката дъщеря на певеца Лайнъл Ричи и втората му съпруга Даян Александър. Въпреки че има хубав глас, София още преди години се отказва от музикалната кариера, тъй като не желае да се сравнява с баща си.

 

•    Уилоу Смит

Известната вече Уилоу Смит е дъщеря на Уил Смит и съпругата му Джейда. Тя е само на 20 години, но вече има успешна музикална кариера и 4 албума, което е наистина впечатляващо за нейната възраст. Определено е наследила и актьорския си талант от баща си, който показва успешно в няколко филма.

 

•    Бриджит Майкъл Съмнър

Бриджит Майкъл Съмнър, по-известна като Мики Самнер, е дъщерята на световноизвестния музикант Стинг. Тя е на 36 години и се занимава с актьорско майсторство, тъй като решава да не поеме по пътя на баща си, а по този на майка си Труди Стайлър. 

 

•    Кордел Бродъс

23 годишният Кордел Бродъс е син на рапъра Снуп Дог и съпругата му Шанте Бродъс. Като малък той се занимава с футбол, но по-късно открил, че има интерес към киното и модата.


•    Катрин Би Шафър

Катрин Би Шафър е дъщеря на главния редактор на световноизвестното американско издание на Vogue. 33-годишната Катрин е избрала професионален път, различен от този на майка си Анна Уинтор и се занимава с друг вид журналистика и кино.

 

•    Габриел Кейн Дей Люис

Габриел Кейн Дей Люис е син на сър Даниел Дей-Люис и актрисата и певица Изабел Джани. 25-годишният Габриел е избрал за свой път музиката, като се занимава с писането на песни и свиренето на пиано и китара. Той обича и се занимава и с мода, и вече се е снимал за редица известни марки и списания.

 

Разбира се, може да изредим още много известни имена и техните наследници. Успешните и популярни личности, богатствата и децата им винаги ще са любопитна тема, като от техния живот реално всеки може да научи и много ценни съвети относно печеленето на пари и визия за живота.
 

Маргарита Сарахошева

Маргарита Сарахошева

Бранд Мениджър

Препоръчани постове

    Item 1 of 0
    Въведи коментар