City Cash
Вие избрахте...

АОНК

Асоциацията за отговорно небанково кредитиране, основана през 2014 г., е сдружение с нестопанска цел, чиито основни ценности са коректност, сигурност и прозрачност при отпускането на бързи кредити, защитавайки интересите на потребителите в бранша.

CITYCASH, като сериозна компания, която винаги е подкрепяла добросъвестността, професионализма и почтеността при предоставянето на краткосрочно небанково финансиране, също е пълноправен член в АОНК. Така CITYCASH за пореден път доказва и получава признание за ангажираността си към отговорното небанково кредитиране, прилагайки напълно прозрачни и коректни условия в работата си.

Целта на всички водещи компании - членове в Асоциацията е да поддържат най-високи стандарти в предоставянето на небанковите финансови услуги и в качеството на обслужване, допринасяйки за добрия имидж на бранша.

Вие избрахте...

MoneyGram

MoneyGram е световна услуга, чийто основен представител в България е ФАКТОР И.Н. АД, регистрирана финансова институция, занимаваща се с парични преводи, кредитиране, застраховане, обмяна на валута и др.

Международните и вътрешни парични преводи на MoneyGram са достъпна и удобна алтернатива на традиционните банки и кредитни карти, която позволява на хората сигурно и надеждно да изпращат и получават пари, по целия свят само за 10 минути.

Можете да се възползвате от услугите на MoneyGram парични преводи във всеки един от офисите на CITYCASH в страната. Тази услуга предоставя бърз, лесен и сигурен начин за изпращането и получаването на парични преводи за и от целия свят. Нужно е само да посетите офис на CITYCASH, където, след представяне на валиден документ за самоличност със снимка, предоставяне на информация за имената и местонахождението на получателя и заплащане на атрактивна такса, може да изпратите необходимия превод, който ще може да бъде получен след броени минути.

Вие избрахте...

EasyPay

Изипей АД е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, което чрез централизирана, уеб-базирана система позволява плащането на битови сметки, такси, данъци и осигуровки, бързо и лесно на едно гише. Екипът им от специалисти се грижи ежедневно за поддържане и разширяване на мрежата от офиси и повишаване броя и качеството на услугите.

Със съдействието на всички партньори, сред които е и CITYCASH, системата на EasyPay е достъпна на все повече места в цялата страна. В основата на това партньорство е сходното виждане, че времето е ценен ресурс, който не трябва да се пилее, като е желателно да се сведе до минимум дългото обикаляне по институции, чакане по опашки и попълване на много документи.

Именно затова и CITYCASH предоставя възможността на своите клиенти да плащат вноските по кредита си и на каса на EasyPay, за тяхно максимално удобство в забързаното им ежедневие, за да им остава време за по-приятни дейности и време с близките. Това е възможно благодарение на новите технологии и модернизираните системи за разплащания.

Вие избрахте...

ePay.bg

Българската система за електронни плащания ePay.bg стартира през октомври 1999 г., като през ноември същата година е извършено първото плащане с дебитна банкова карта с български интернет магазин. От стартирането си до днес системата придобива все по-голяма популярност и доверие сред крайните потребители. Което е резултат от усилията на екипа да отговаря в максимална степен на потребностите на клиентите и да предлага онлайн услуги, базирани на най-съвременните информационни технологии.

Ипей АД e регистриран представител на платежната институция Изипей АД по предоставяне на платежни услуги, свързани с изпълнение на платежни операции чрез платежни карти, кредитни преводи и внасяне и теглене на пари от сметки, обслужвани от Изипей АД.

Дружеството е оператор и на системата за плащане с банкови карти чрез банкомат (B-pay) и на системата за автоматично плащане на периодични сметки и SMS известяване за извършени транзакции с банкови карти, която се ползва от картодържателите на банки-партньори.

Чрез ePay.bg могат да се извършват плащания на стоки или услуги към регистрирани търговци и да се нареждат преводи към други лица с банкови карти и Микросметки.

За удобство на своите клиенти, CITYCASH предоставя възможността на всички свои потребители да плащат вноските по кредита си и през сайта на Epay.bg, като така пестят тяхното време и улесняват ежедневието им.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.