За нас

Нашата история...

 • Откриване на нови пазари
  2020
  Давайки заявка за своето международно развитие през изминалата година, днес компанията разполага с над 25 офиса в Румъния. Финансовата институция навлезе също и на македонския кредитен пазар, където вече откри над 13 офиса. Компанията има планове и за други европейски пазари до края на годината, като не спира да развива и сегашните.
 • Международно развитие
  2019
  Днес Сити Кеш е изградила търговска структура от над 100 офиса в цялата страна, в които работят над 2000 служители и сътрудници, и предлага богато портфолио от кредитни продукти за всеки. Постигнала това развитие, компанията вече гледа и към пазари извън страната, слагайки начало на международното си развитие с откриването на офис в Румъния.
 • Покритие във всяка точка на България
  2018
  Веднъж достигнала своето национално покритие, фокусът на компанията се насочва и към разработването и предлагането на продукти, отговарящи на всяка потребност на клиента, както и по-бързо и качествено обслужване, като цяло.
 • Най-бързо развиващи се
  2017
  Благодарение на високите резултати и повишеното потребителско търсене, CITYCASH отново е най-бързо развиващата се компания в сектора на бързото кредитиране, с близо 100 работещи офиса на ключови места из страната.
 • Цел: Печелим доверие
  74 Офиса в страната
  2016
  Веднъж получила доверието на потребителите, компанията се концетрира върху това, което прави най-добре, а именнно да помага на хората в нужда. Офис-мрежата на CITYCASH продължава своето бързо развитие и в края на годината работещите офиси вече са 74.
Item 1 of 7
Нашата Мисия

Нашата Мисия

Да осигурим достъпна финансова помощ във всяка точка на България, с коректно обслужване и максимално прозрачни условия към клиента.

Нашата Визия

Нашата Визия

Да предлагаме различни кредитни продукти, съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен клиент.

Нашата Цел

Нашата Цел

Да помагаме на клиентите ни във финансова нужда с бързо обслужване, минимален брой документи и атрактивни продукти и условия.

Готов ли си за финансово стабилно бъдеще?

Не се колебай, а кандидатствай още сега за кредит от CITYCASH! CITYCASH е винаги до теб във всеки един момент. Довери ни се!