City Cash

Нашата история...

Нашата история...

CITYCASH е създаден
Регионално развитие
2013-4
Компанията стартира своята дейност в гр. София. Поради големия интерес към CITYCASH се отварят още 4 офиса до края на годината. Доброто обслужване и нарастващото търсене на услугата, довежда до план за регионално развитие на компанията. Само за година са отворени още цели 18 офиса в Южна и Североизточна България.
46 Офиса в страната
Седми по приходи
2015
Две години след създаването на компанията не закъснява и първото голямо признание, а именно: тя влиза в топ 10 по приход на небанковите институции и под номер 7 по приход в сектора за бързо кредитиране (Capital.bg). Голяма роля за този успех изиграва разширението на нашата мрежа, която вече обхваща 46 локации из страната.
Цел: Печелим доверие!
74 Офиса в страната
2016
Веднъж получила доверието на потребителите, компанията се концетрира върху това, което прави най-добре, а именнно да помага на хората в нужда. Офис-мрежата на CITYCASH продължава своето бързо развитие и в края на годината работещите офиси вече са 74.
Най-бързо развиващи
2017
Благодарение на високите резултати и повишеното потребителско търсене, CITYCASH отново е най-бързо развиващата се компания в сектора на бързото кредитиране, с близо 100 работещи офиса на ключови места из страната.
Покритие във всяка точка на България
2018
Веднъж достигнала своето национално покритие, фокусът на компанията се насочва и към разработването и предлагането на продукти, отговарящи на всяка потребност на клиента, както и по-бързо и качествено обслужване, като цяло.
Нашата Мисия

Нашата Мисия

Да осигурим достъпна финансова помощ във всяка точка на България, с коректно обслужване и максимално прозрачни условия към клиента.

Нашата Визия

Нашата Визия

Да предлагаме различни кредитни продукти, съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен клиент.

Нашата Цел

Нашата Цел

Да помагаме на клиентите ни във финансова нужда с бързо обслужване, минимален брой документи и атрактивни продукти и условия.

Готов ли си за финансово стабилно бъдеще!

Не се колебай, а кандидатствай още сега за кредит от CITYCASH! CITYCASH е винаги до теб във всеки един момент. Довери ни се!

Абонирай се сега!

Ние сме дискретни и съхраняваме отговорно информацията на нашите клиенти.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.