City Cash

Въпроси

Удобната, достъпна и напълно безплатна форма на кандидатстване позволява бързо и лесно да получиш желаното кредитно одобрение. Достатъчно е само:

  • да попълниш коректно и напълно безплатно формата за кандидатстване
  • да избереш желаната сума и сам да определиш периода на връщане на заявения бърз заем
  • да посочиш най-удобния за теб начин, по който да получиш парите си –  в най-близкия до теб офис на CITYCASH или от твоя личен кредитен консултант

 

При нас административните процедури са сведени до минимум. Единственият документ, който се изисква е валидна лична карта.

Ако предпочиташ личния контакт, можеш да посетиш най близкия до теб офис на CITYCASH, където ще имаш възможност сам да избереш своя личен кредитен консултант. Кредит може да заявиш също с обаждане и на националния ни телефон 0700 4 6000 или в сайта на CITYCASH - www.citycash.bg.

Само 20 минути са необходими за обработка на подаденото от теб заявление за кредит и актуален документ за самоличност. 

Веднага след проверка на валидността на представения документ за самоличност, служител на CITYCASH ще те потърси на посочените от теб координати - e-mail адрес или телефон, за да те уведоми, че си одобрен.

Само няколко минути са нужни на нашите служители да регистрират предоставените от теб данни. При констатиране на изрядно представени документи, веднага след одобрение, можеш да изтеглиш парите си от офис на CITYCASH или да ги получиш лично от своя кредитен консултант.

За твое улеснение вноските по своя кредит можеш да плащаш по най-удобния за теб начин:

  • в брой в офис на CITYCASH
  • в брой на каса на EasyPay
  • по банков път
  • на сайта на ePay.bg

Можеш сам да избираш погасителния план на своя кредит, който да бъде съобразен с твоите изисквания. CITYCASH предлага разнообразни решения за превъзмогване на финансовите затруднения, които са достатъчно гъвкави, за да задоволят нуждите на всеки.

Справка за оставащите вноски по твоя кредит, може да направиш:

  • при своя кредитен консултант
  • в офиса на CITYCASH, в който си кандидатствал
  • чрез обаждане на националния ни телефон 0700 4 6000, без допълнително таксуване

CITYCASH ти дава възможност сам да определяш срока, в който ще имаш готовност да погасиш изцяло отпуснатия кредит.

Размерът на вноската по твоя заем зависи от погасителния план на продукта, който сам избираш.

В определени случаи, може да се изиска гарант или обезпечение от кредитоискателя.

Максималната сума, за която можеш да кандидатстваш, зависи от продукта на CITYCASH, който избереш да ползваш.

Срокът на погасяване не може да бъде удължен.

Можеш да опиташ отново след 30 дни, при настъпила промяна в твоя икономически или социален статус. С други думи, когато е отпаднало основанието, което е било причина за получаването на отказ при първото кандидатстване.

Ако си наш клиент, може да се възползваш от преференциалните ни условия. Обърни се към своя кредитен консултант, който ще ти даде подробна информация за нашата „Програма за лоялни клиенти“.

Лихвата по твоя кредит зависи от вида на продукта, който си избрал да ползваш. Не се колебай да се посъветваш със своя кредитен консултант.

Всяко едно пълнолетно физическо лице може да кандидатства за бърз кредит от CITYCASH. Ако имаш навършени 18 години и притежаваш валидна лична карта, можеш да преминеш към процедурата по кандидатстване за потребителски кредит.

При преждевременно погасяване на изтегления кредит, клиентите на CITYCASH не дължат неустойки.

Без скрити такси и при напълно прозрачни условия, можеш да получиш пари назаем от CITYCASH и така да намериш едно съвременно решение на финансовите ти проблеми.

Вноските по твоя кредит можеш да плащаш и по банков път, на сметката, посочена в договора ти за паричен кредит. 

Кредитните консултанти на CITYCASH са на твое разположение от 09:00 до 18:00 часа всеки делничен ден. Те имат готовност да отговорят на всички възникнали въпроси и да съдействат при избора на най-подходящия за теб кредитен продукт.

Можеш да се откажеш от вече сключен договор за паричен заем в установения от закона 14 дневен срок.

Процес на кандидатура

Избери сума

Избери сума от 200 до 3000 лв. Разгледай видовете бързи кредити на CITYCASH и избери най-подходящия за теб заем. При необходимост можеш да се консултираш и с нашите служители, които ще отговорят на всички твои въпроси бързо и коректно, напълно безплатно.

Избери погасителни вноски

Избери най-подходящия за теб срок на погасяване, като сам определиш седмичния или месечния период на кредита си, който би бил най-удобен за теб и твоите финансови възможности.

Заяви кредит

Попълни искане за бърз заем напълно безплатно. Можеш да намериш форма за кандидатстване, както ТУК, така и във всеки един офис на CITYCASH. Винаги можеш да разчиташ и на нашите служители за съдействие и напълно безплатна консултация.

Одобрение

Ще ни отнеме само 20 минути, за да проверим валидността на документа ти за самоличност и да одобрим желания бърз заем. Разчитай на CITYCASH в случай на спешна нужда от пари и ние ще ти помогнем да преодолееш паричните затруднения.

Изтегли своят кредит

Теглиш кредит в деня на заявката, като посочваш и начина, по който да бъде извършен превода на парите – в офис на CITYCASH или от наш Кредитен консултант. За да бъде и максимално удобно за теб, сам уточняваш и най-подходящия за теб начин за връщане на изтегления заем.

Използвайки сайта ни, ти се съгласяваш с нашaта Политика за бисквитки.