CITYCASH кредит за пенсионери

Сума: 400 лв.
Срок: 11 месеца

Как да изтеглиш CITYCASH за пенсионери?

Процедура по кандидатстване

Заяви искане за кредит в CITYCASH

Заяви искане

CITYCASH е помислила и за хората в пенсионна възраст, като попълването на искане за бърз кредит за пенсионери се случва максимално лесно и опростено. Не е необходимо дори и представянето на пенсионно решение, валидна лична карта е единственият документ, който се изисква при кандидатстване.

Вземи парите си

За удобство на клиентите си, CITYCASH дава и възможността за избор как и къде да получиш одобрената сума – в регионален офис на компанията или лично от твоя кредитен консултант.

Вземи парите си от CITYCASH
Свържи се със CITYCASH

Свържи се с нас

Компетентните служители на CITYCASH учтиво ще отговорят на всички твои запитвания, заедно може да обсъдите и изберете най-подходящата сума и погасителен план, така че да отговарят максимално на твоите финансови възможности към момента.

CITYCASH кредит за пенсионери

CITYCASH разполага с широка гама от кредитни продукти, включително и специално разработен кредит за хората в пенсионна възраст. Кандидатстването за CITYCASH кредит за пенсионери става лесно и бързо, при ясни условия. Основното предимство на този вид бърз кредит са предлаганите от CITYCASH допълнителни облекчения за пенсионерите. Към кандидатстващите за този вид бърз кредит няма изисквания за възраст. Представяне на пенсионно решение също не се изисква, достатъчно е само да получават ежемесечно възнаграждение във вид на пенсия и да разполагат с валидна лична карта.

CITYCASH кредит за пенсионери ти дава възможност да получиш допълнителни пари и да забравиш за малката пенсия. Чрез него можеш да покриваш навреме ежедневни и месечни вноски, а също и непредвидени разходи. С този продукт може да кандидатстваш за заеми от 150 лв. до 1500 лв. Погасяването става чрез изплащане на месечни вноски, съобразени с твоите възможности.

Кандидатстването за CITYCASH кредит за пенсионери става
бързо и лесно:

За да изтеглиш бърз кредит за пенсионери не е необходимо да обикаляш финансови институции и да попълваш сложни и дълги формуляри. При нас процедурата за кандидатстване е сведена до минимум. Като можеш първо да се свържеш с наш консултант на телефон 0700 4 6000 и да обсъдиш с него всички детайли относно сумата на заема, срока, вноските, лихви и други, или директно да попълниш онлайн формуляр за кредит на сайта ни. Одобрението се получава до 20 минути, а парите се взимат веднага.

Избери CITYCASH кредит за пенсионери, защото:

 • получаваш одобрение до минути и взимаш парите веднага;
 • гъвкав погасителен план – от 3 до 12 месеца;
 • индивидуално оскъпяване, определено според твоите възможности;
 • кандидатстваш бързо и лесно, като си спестяваш чакане по опашки и такси за обработка на заявлението;
 • можеш да вземеш парите в брой от над 100 офиса CITYCASH в цялата страна, както и лично от твоя Кредитен консултант
 • връщаш сумата на малки, удобни месечни вноски;
 • и защото ние даваме бързи пари и на хората в пенсионна възраст!

За какво е подходящ нашият бърз кредит за пенсионери?

 • за наваксване с месечните сметки
 • за освежаване или малък ремонт на дома
 • за закупуване на техника
 • за приятна почивка с внуците
 • за организиране на семейно тържество
 • за всички твои ежедневни нужди и на най-близките ти


Ако и ти имаш нужда от бързи пари още сега, свържи се с нас и кандидатствай
за CITYCASH кредит за пенсионери.

Въпроси