CITYCASH седмични вноски

Сума: 1000 лв.
Срок: 23 седмици

Как да изтеглиш CITYCASH седмични вноски?

Процедура по кандидатстване

Заяви искане за кредит в CITYCASH

Заяви искане

Удобната, достъпна и напълно безплатна форма на кандидатстване позволява бързо и лесно да получиш желаното кредитно одобрение. Единственото, което се изисква от теб, е представянето на актуална лична карта.

Вземи парите си

При попълване на заявлението за кандидатстване, не забравяй да отбележиш мястото, от което искаш да си вземеш парите. Това може да бъде определен офис на CITYCASH или направо от кредитен консултант.

Вземи парите си от CITYCASH
Свържи се със CITYCASH

Свържи се с нас

Кредитните консултанти на CITYCASH са на твое разположение всеки делничен ден, готови да отговорят на всички възникнали въпроси и да съдействат при избора на най-подходящия за теб кредитен продукт.

CITYCASH седмични вноски

Финансовите консултанти винаги съветват да се заделя малка сума от доходите всеки месец, за да имаме спестени средства за непредвидени разходи или за да можем да се възползваме от подходящи промоционални предложения. Но в днешната действителност, все по-малко хора успяват да го правят. Колкото и добре да се опитваме да планираме семейния си бюджет, често нямаме достатъчно налични средства, за да си платим желаната почивка и да се възползваме от ранните предложения с отстъпки или за да си купим така необходимия електроуред или мечтания нов телевизор.

В такива моменти бързо финансово решение е CITYCASH седмични вноски, с разсрочено плащане на малки и удобни вноски, съобразени с финансовите ти възможности. Защото ние от CITYCASH ще се погрижим за твоето финансово спокойствие, като ти осигурим нужните парични средства в най-кратки срокове. Кандидатствай бързо и лесно за CITYCASH седмични вноски, като се обадиш на националния ни телефон 0700 4 6000 или директно на твоя личен Кредитен консултант. Може и бързо да попълниш онлайн заявка на сайта ни, като получаваш одобрение само до 20 минути.

Защо да избереш CITYCASH седмични вноски?

  • Получаваш одобрение до 20 минути и взимаш парите веднага; гъвкав погасителен план – от 9 до 43 седмици;
  • Индивидуално оскъпяване, съобразено с твоите възможности;
  • Кандидатстваш бързо и лесно - само срещу лична карта;
  • Връщаш сумата на малки, удобни седмични вноски;
  • Защото ние даваме бързи пари за всеки!

Какво е необходимо, за да заявиш CITYCASH седмични
вноски?

Да имаш навършени 18 години и да притежаваш валидна лична карта.

Рефинансиране на CITYCASH седмични вноски

Гъвкавите условия на CITYCASH ти позволяват да изплатиш първия кредит, взимайки друг заем за по-голяма сума, като само трябва да отговаряш на условията за рефинансиране, съгласно политиката на компанията. Ако имаш нужда от бърз и лесен достъп до средства, избери CITYCASH седмични вноски. Довери ни се – ние даваме пари за всеки!

Обади се сега на твоя личен Кредитен консултант и обсъди твоето рефинансиране.

Въпроси