Кредит без трудов договор

Седмични вноски

Двуседмични вноски

Месечни вноски

Сума: 1000 лв.
Срок: 23 седмици

Как да изтеглиш Кредит без трудов договор?

Процедура по кандидатстване

Заяви искане за кредит в CITYCASH

Заяви искане

При нас кандидатстването за бърз кредит без трудов договор е лесно и удобно. Можеш да пуснеш онлайн заявка, както на сайта ни, така и на място в някой от офисите ни. Както би било най-удобно за теб, като не е необходимо и предоставянето на копие от трудов договор. Одобрението се получава до 20 минути.

Вземи парите си

Парите можеш да си ги получиш още същия ден, като още при попълването на заявката можеш да отбележиш как би искал да си ги получиш – в офис на компанията или директно от твоя кредитен консултант.

Вземи парите си от CITYCASH
Свържи се със CITYCASH

Свържи се с нас

Нашият професионален център за обслужване на клиенти, както и служителите в офисите ни в цялата страна са на твое разположение всеки делничен ден за предоставянето на детайлна информация относно кредитните ни продукти и процеса по кандидатстване за кредит без трудов договор.

Заем без трудов договор и постоянен доход от CITYCASH

Все по-често ни се налага да търсим бързи финансови решения, когато сме изправени пред необходимостта да си осигурим налични средства за непредвиден разход или водени от желание да зарадваме семейството си с така необходимия ремонт или чакана почивка; да купим нов автомобил, макар и втора ръка, но все пак да осигурим повече удобства на любимите ни хора. CITYCASH е винаги насреща в такива моменти. Изгтегли бърз заем без трудов договор и постоянен доход и реши финансовите си проблеми още сега.

Какъв е най-лесният и бърз начин да получиш заем без трудов договор?

Избери от продуктите на CITYCASH! Можеш да попълниш онлайн молбата си за бърз заем или да се обърнеш за съдействие към наш служител, като заявката ти ще бъде обработена бързо, без нужда от представяне на купища документи и ще получиш сумата, от която се нуждаеш само срещу представяне на валиден документ за самоличност. Всичко се случва бързо, лесно и професионално, с необходимия индивидуален подход.

Какви са предимствата на заем без трудов договор, предлаган от CITYCASH?

  • Експресно одобрение в рамките на 20 минути, след което веднага получаваш желаната от теб сума;
  • Сам избираш на какъв период да разсрочиш изплащането на погасителните вноски по заема – от 9 до 43 седмици;
  • Получаваш желаната от теб сума без излишно губене на време и допълнителни такси за обработка на документи;
  • Сам избираш къде да получиш желаната от теб сума - в един от 100-те и наши офиси, разположени в различни точки на страната или лично от твоя кредитен консултант.
  • Взимаш кредит до 3000 лева - без поръчители, без трудов договор и постоянни доходи.

За да подадеш заявление за заем без трудов договор от CITYCASH е нужно:

  • Да имаш навършено пълнолетие;
  • Да представиш валиден документ за самоличност.

Процедурата по кандидатстване за заем без трудов договор от CITYCASH е максимално опростена:

  • Трябва да избереш сумата на кредита и периода, за който ще го изплащаш;
  • Да попълниш заявлението в интернет страницата ни или са се обърнеш към Кредитен консултант на CITYCASH. Ще получиш одобрение в рамките на минути;
  • Можеш да получиш желаната от теб сума лично от наш служител или да посетиш някой от нашите офиси.

Свържи се с нас още сега и си осигури така необходимите налични парични средства, независимо от целта, за която ти трябват. Ние сме винаги насреща!

Въпроси