Новини

8 години CITYCASH

CITYCASH отпразнува своя 8-ми рожден ден. Числото 8 символизира успех и финансово благополучие, стабилност и сигурност, баланс и сила. Определено това представлява днес и финансовата институция CITYCASH. През всичките тези години тя постоянно инвестира в своето развитие, модернизиране, разширяване на търговската си структура и продуктово портфолио.

Числото 8 е символ и на безкрайността, не случайно този знак е вплетен и в логото на CITYCASH.

С всеки изминал ден, кредитната компания е все по-близо до своите клиенти в цялата страна, с над 2000 служители и сътрудници, работещи в 105 регионални офиса, обслужващи над 85 населени места. Всички те са висококвалифицирани, добре обучени и компетентни да отговорят на всеки въпрос, да дадат ценен съвет и препоръка за най-подходящия кредитен продукт за всеки отделен клиент и да окажат необходимото съдействие при кандидатстването за паричен заем.

CITYCASH доказа, че е сериозна компания, която продължава своя път към лидерското място при небанковото бързо кредитиране.

CITYCASH благодари на своите клиенти за тяхната лоялност, доверие и препоръка, и обещава да е винаги до тях при спешна нужда от финансови средства! Компанията си е поставила много цели и е започнала нови проекти, които да изпълни успешно през следващата една година.

CITYCASH благодари и на всички свои служители за тяхната всеотдайност и неуморен труд, лоялност и проактивност!