Новини

За рождения ден Сити Кеш Чирпан, Децата от Център за деца и младежи с увреждания бяха на посещение в зоопарка

Чирпан / юли 2017

По повод 3 рожден ден на офиса на СИТИ КЕШ в гр. Чирпан, децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в града посетиха зоопарка в гр.Стара Загора. Финансовата институция подари еднодневна екскурзия с включени транспорт и обяд за възпитаниците и преподавателите от Центъра. От СИТИ КЕШ Чирпан подариха тениски и шапки, които да направят преживяването още по-запомнящо, както и олекотени завивки, от които в дома има нужда.

Служителите на дружеството избраха да празнуват по този начин, за да покажат уважението си към работата на преподавателите от Центъра и да дадат своя принос за адаптацията и интеграцията на хората в неравностойно положение в обществото.

Специални благодарности изказа Управителят на ЦНСТДМУ – г-жа Иванка Ненкова – “…благодарим на “Сити Кеш” ООД … за поетата инициатива децата от ЦНСТДМУ – гр. Чирпан да усетят загрижеността и вниманието от страна на институцията. С предоставените средства децата посетиха зоопарк “Аязмо” – гр. Стара Загора и това се отрази положително на емоционалното и психичното им състояние. Закупени бяха олекотени завивки пролет/есен… Вярваме, че сложеното начало на инициативата от Ваша страна ще продължи и за в бъдеще. Благодарим Ви още веднъж!…”

СИТИ КЕШ е изцяло българска компания, която развива своята дейност в областта на небанковото кредитиране от 2013 година, предлагайки широко продуктово портфолио насочено към клиенти с разнообразни финансови потребности и възможности. През изминалите години дружеството изгради с ускорени темпове мрежата си от клиентски центрове, като в този момент те са 93 в цялата страна. Представителството в гр. Чирпан започва работа на 1 Август 2014г. и за трите години на съществуването си отбелязва солиден ръст и печели доверието на своите клиенти благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Офисът на Сити Кеш в гр. Чирпан се намира на пл. Съединение №2, ет. 1, ап. 2 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.