Новини

CITYCASH има нов сайт!

София / март 2019

След като в началото на месец март зарадвахме всички свои настоящи и нови клиенти с мартенички и обявихме старта на пролетна промоционална кампания, сега бързаме да споделим и друга важна новина - CITYCASH вече има нов, по-модерен и стилен сайт. Така за пореден път доказваме, че не спираме да работим усилено в посока подобряване качеството на обслужване на клиентите ни при отпускане на бързи кредити.

Като съвременна и динамична компания, за нас е важно да използваме всички канали за комуникация с клиентите ни, както и да се стремим да сме в крак с последните тенденции. Именно затова новият ни сайт е изцяло потребителски ориентиран, с възможност за лесно и бързо онлайн кандидатстване за кредит, с олекотен и изчистен дизайн.

Различните секции в сайта са разработени така, че клиентите лесно да се ориентират и максимално бързо да намират необходимата им информация, с бърза и лесна навигация. В новото ни уеб пространство вече има отделна страница за нашата Програма Лоялност, на която всеки може да открие как може да се включи, какви са отстъпките и преференциите, от които може да се възползва, както и да се запознае с подаръците в каталога, от който може да избира. В чисто новия ни Блог пък могат да се четат интересни и полезни финансови статии. Финансовият речник има за цел да разкрие дефинициите на най-често използваните термини в сферата на заемите. По традиция в секция Кариери се качват всички актуални обяви за отворени позиции в компанията, така че ако и ти искаш да станеш част от нашия екип, можеш да следиш с интерес!

Съвсем скоро очаквай още важни и интересни новини около CITYCASH, защото динамичният, креативен и целеустремен екип на компанията, не спира да работи за постигането на още по-високи резултати.