City Cash

СИТИ КЕШ организира тържество в ОДЗ Елена Граничарова за празника на Горна Оряховица

Детски празник за малчуганите от ОДЗ „Елена Граничарова“ организираха служителите на СИТИ КЕШ от офиса в гр.Горна Оряховица. Тържеството се състоя на връх празника на Горна Оряховица на 29 Май и включваше забавни и състезателни игри, песни и танци, награди, подаръци и торта изненада за децата.  За настроението на  малчуганите и техните възпитатели се погрижиха аниматори от Акварел.ком.

Директорката на детската градина Йорданка Касабова, сподели щастието на всички деца, че празникът се е пренесъл от центъра на града в техния слънчев двор. От 31 май детското заведение ще затвори врати за ремонт по проект „Подобряване на образователната среда“ в Горна Оряховица, финансиран по оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

Инициативата на колегите от офиса в гр. Горна Оряховица е част от поредицата мероприятия, свързани с работата с деца и активно включване в живота на местните общности, които регионалните офиси на СИТИ КЕШ в цялата страна реализират тази пролет.

Абонирай се сега!

Ние сме дискретни и съхраняваме отговорно информацията на нашите клиенти.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.