Новини

City Cash подари уникална топка на футболен турнир в Благоевград

Благоевград / април 2017

По повод първият рожден ден на регионален офис 1 в Благоевград City Cash подари уникална професионална топка най-добрия футболист на Международния детски турнир за „Купите на Община Благоевград”. Представители на City Cash лично връчиха на футболиста оригиналната топка, с която се играят мачовете в Шампионската лига през 2017 година. Инициативата е част от програмата „Работим заедно за Вашия град“, която всички офиси на дружеството реализират в своите общности и която има за цел да намира и подкрепя значими за града каузи.

„За нас е удоволствие да подкрепяме прояви, които развиват таланта на подрастващото поколение. За всеки футболист е важно да играе с качествена топка, а по-добра от тази няма. Надяваме се наградата да бъде стимул и вдъхновение не само за победителя, но и за всички други деца, които носят футбола в кръвта си.”споделиха с ентусиазъм колегите.

Надпреварата в областния център се провежда за пета поредна година, в памет на легендарния вратар на “Пирин” – Христо Христов–Бараката. Основната цел е турнирът да събере млади футболисти от различни краища на Европа, които да се състезават по най-високите европейски стандарти – „Купите на Община Благоевград“ от тази година е част от международния календар на ФИФА. В тазгодишното издание участваха около 320 футболисти от тимове като ПФК „Левски“, ОФК „Пирин“, ФК „Динамо Загреб“, ФК „Тампа Брашов“, ФА “Дит“, ФК „Цървена звезда“, ФК „Апоел“ и ФК „Славия”.

Първият от двата регионални офиса на City Cash в Благоевград отвори врати на 1 септември 2016г. и за това време успя да се утвърди сред клиентите от региона и поддържа стабилно портфолио, благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Офис 1 на City Cash в гр.Благоевград се намира на ул. Пере Тошев №13 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.