Новини

CITYCASH празнува своя 6-ти рожден ден!

На 1-ви октомври CITYCASH отбелязва своя рожден ден, като шеста поред година празнуваме доверието и успеха на нашите клиенти – до този момент над половин милион българи са ни се доверили, което отразява и заявката ни да бъдем лидер в небанковото кредитиране.

Вече 6 години CITYCASH предлага работещи финансови решения, коректни и прозрачни условия, качествено и бързо обслужване, като компанията не спира да се развива и да постига нови и нови успехи. Вследствие на динамичното развитие на финансовия сектор и водена от желанието си за максимална достъпност на кредитните си продукти, CITYCASH изгради голяма търговска структура и вече разполага с над 100 регионални офиса, в които работят над 2000 мениджъри и кредитни консултанти, добре обучени и с висок професионализъм.

Новият корпоративен сайт също показва желанието на компанията да не спира да се модернизира в крак с всички новости, които биха повишили нивото на удовлетвореност на нейните клиенти при предлагането на бързи кредити.

Новата телевизионна реклама на CITYCASH и последните маркетинг активности също са доказателство за по-съвременното мислене на финансовото дружество. Новото лого и слоган, двете СС, преплетени в знака на безкрайността, предават идентичността на бранда и отразяват ценностите на компанията – бързина и качество, лоялност и отношение, работа в екип. За нас е важно да имаме доверие и взаимовръзка с нашите клиенти, за да създаваме устойчиви партньорски отношения, които да развиваме в бъдеще.

Слоганът „Пари за всеки“ е философията, която споделя нашият бранд. Именно той ни вдъхновява и ни кара да бъдем верни на принципа, да сме сигурен помощник при вземането на финансови решения.

Благодарим Ви за доверието!