Новини

CITYCASH празнува рожден ден с ново лого и слоган

На 1 октомври тази година CityCash навършва 5 години от своето създаване!

Вече 5 години предлагаме работещи финансови решения, като осигуряваме качествено и бързо обслужване, коректни и прозрачни условия. За този период над 75 000 клиенти в цяла България избраха CityCash за свой финансов партньор и взеха близо 200 000 бързи заема. В резултат на ускореното ни развитие на пазара за бързи кредити и поради желанието да сме по-близо и по-достъпни до клиентите си, създадохме мрежа от над 100 офиса в цялата страна, в които работят повече от 2000 служители.

В стремежа ни да сме „в крак с времето“, направихме, правим и ще продължим да правим структурни, документални и други промени. По повод рождения ни ден решихме да освежим и нашия облик, като вече можем да се похвалим с ново лого и слоган. Новото графично оформление е модерно, изчистено, ефектно, лесно разпознаваемо, решено в приятни, свежи цветове. То симвoлизира инициалите на CityCash – CC, преплетени в знака на безкрайността. Също така е отражение на ценностите на Компанията – бързина и качество, близост и отношение, работа в екип. Преобладаващият син цвят в логото внушава доверие и увереност, създава усещане за спокойствие и кара хората да мечтаят. От друга страна, червеният цвят в него не го оставя незабелязано.

Символиката на логото е допълнена от новия ни слоган – „Пари за всеки“, който изразява фирмената ни философия и стремежа ни да да бъдем верен и достъпен помощник в решаването на финансовите проблеми на всички наши клиенти.

Благодарим на всички, които ни се довериха! Занапред ще продължим да предоставяме коректно бързи и достъпни финансови решения, като отговаряме на нуждите на нашите клиенти и се грижим за нашите служители.