Новини

CITYCASH празнува 7-ми рожден ден!

CITYCASH отбеляза своя 7-ми рожден ден този месец. А както знаем първите седем години са най-важни за оформянето на идентичността на всяка личност. CITYCASH вече извървя своите първи седем и постигна много за тях, създавайки идентичността на съвременна финансова институция, предлагаща гъвкави финансови решения за всеки. CITYCASH е благодарна и цени високо всички свои служители, защото заедно се развивахме през годините, изпълнявахме заложените си цели и вървяхме стремително напред, в пътя към разрастването на финансовото дружество.

Заедно успяхме да изградим успешна компания, с екип от над 2500 служители, в над 150 офиса, в 4 държави. В България компанията не спира да разширява търговската си структура и да заема все по-голям пазарен дял, предлагайки финансовите си услуги във всяко кътче на страната ни. В Румъния и Македония компанията също продължава успешно да се налага и позиционира все по-добре сред конкурентните брандове, разширявайки бизнеса си. Като съвсем скоро предстои официалният старт и в нова европейска държава.

Вече 7 години CITYCASH се развива успешно, благодарение на общите усилия на целия екип и постоянния стремеж да ставаме все по-добри в това, което правим! Сега е моментът да благодарим на всички служители и сътрудници за лоялността и всеотдайността, както и на всички клиенти за доверието, което са ни гласували, ползвайки нашите кредитни продукти. И да им обещаем, че ще продължаваме да работим все така, ще постигнем още много успехи заедно и финансовите ни решения ще стават все по-достъпни, бързи и гъвкави!