Новини

CITYCASH пусна нов ТВ клип с участието на 100 Кила

CITYCASH е съвременна финансова институция, която не спира да се развива и работи в посока модерна и атрактивна визия, използвайки всички комуникационни канали и медии. Съвсем наскоро тя представи последния си успешен и мащабен проект, с който за пореден път привлече всички погледи към себе си. Това е най-новият телевизионен клип на компанията, който е заснет със специалното участие на голямата българска звезда 100 Кила, в компанията на любимите баби, разбира се.

Клипът може да бъде видян както по най-гледаните телевизионни канали и рейтингови предавания в национален ефир, така и в интернет мрежата и социалните медии. Това е поредното доказателство, че CITYCASH не спира да се развива, провокира и заявява категорично намерието си да бъде лидер в бранша на небанковото бързо кредитиране.

Зад този проект стои голям екип от професионалисти, с дългогодишен опит и с поглед и до най-малкия детайл. Снимките на видеото протекоха в изключително весело настроение и приятна обстановка, под слънчевите лъчи и не на последно място - на уникална локация. Всичко това допринесе за цялостния съвършен завършек на проекта.

Ако все още не си гледал видеото, може да му се насладиш още сега тук: