Новини

CITYCASH с грижа за засегнатите от пандемията COVID-19

София / април 2020

Сериозността и обхватът на COVID-19 доведоха до пандемия с мащаб, изискващ безпрецедентни до този момент действия и мерки. В ситуация като тази, е изключително важно бизнесите и институциите, опериращи по време на обявеното извънредно положение, да помогнат за запазването на икономическото състояние и бъдеще на страната. Като именно такъв бизнес, ние от CITYCASH осъзнаваме голямата отговорност, с която сме натоварени.

CITYCASH е водеща кредитна институция и представител на финансовия бранш, и разбира своята ключова роля в осигуряването на бързо и надеждно решение за българските граждани в тази кризисна ситуация. Основен приоритет в нашата корпоративна политика, винаги е била социалната отговорност и ангажираност, и винаги сме следвали убеждението, че за нас клиентът е най-важен. Днес, повече от всякога, като отговорна и загрижена компания, сме мотивирани да осигурим бързо решение за всички свои клиенти, изпитващи затруднение, в следствие на извънредната ситуация и мерки.

В отговор на икономическите последици от пандемията COVID-19, у нас, CITYCASH предлага на редовните си и лоялни клиенти индивидуални условия. В случай, че искате да се възползвате от тях, моля, свържете се с наш регионален офис. Ще разгледаме всяка клиентска молба с необходимото внимание и ще предложим персонално решение.

Довери ни се и се свържи с нас, ако изпитваш затруднение да изплащаш кредита си. Ние ще се отзовем в този критичен момент и това ще бъде нашият израз на благодарност за твоята лоялност и добро клиентско отношение към нас.