Новини

Сити Кеш Самоков подари уред за рехабилитация на Центъра за социална интеграция и рехабилитация за първия си рожден ден

Самоков / юли 2017

За първия си рожден ден офиса на СИТИ КЕШ в гр. Самоков подари уред за двигателна рехабилитация на Център за социална интеграция и рехабилитация в града. Служителите от регионалното представителство се надяват съоръжението да подпомогне терапевтичните програми на децата и младежите в Центъра. Пристигането на съоръжението беше посрещнато с много радост, усмивки и любопитство от страна на малчуганите, които нямаха търпение да проверят как работи.

Екипът на СИТИ КЕШ в гр. Самоков  пое щафетата от колегите си от Севлиево, Горна Оряховица и Чирпан да празнува заедно с децата и преподавателите от социални институции. Водени от идеята да дават своя принос за адаптацията и интеграцията на хората в неравностойно положение в обществото.  Всички колеги не крият вълнението си и искреното задоволство, които изпитват при своите посещения в различните институции. „Това как блестят очите на дечицата, а лицата на рехабилитаторите се озаряват е неописуемо, това чувство е несравнимо с никое друго“ сподели Кристина Ранкова, Офис мениджър на представителството в Самоков.

СИТИ КЕШ е изцяло българска компания, която развива своята дейност в областта на небанковото кредитиране от 2013 година, предлагайки широко продуктово портфолио насочено към клиенти с разнообразни финансови потребности и възможности. През изминалите години дружеството изгради с ускорени темпове мрежата си от клиентски центрове, като в този момент те са 93 в цялата страна. Представителството в гр. Самоков започна работа на 29 юли 2016г. и, макар да съществува от само една година, успя да се утвърди сред клиентите от региона и отбелязва солидни ръстове благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Офисът на Сити Кеш в гр.Самоков се намира на ул. Генерал Велиаминов №22 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.