City Cash

СИТИ КЕШ Севлиево празнува рождения си ден с децата от дом „Велика и Георги Ченчеви“

На 1 юни служителите на СИТИ КЕШ в гр. Севлиево зарадваха децата от дом за деца лишени от родителска грижа  „Велика и Георги Ченчеви“ с подаръци, лакомства и игри. Тържеството се състоя по повод празника на детето и втори рожден ден на регионалния офис.  Представителите на СИТИ КЕШ пяха и танцуваха заедно с малчуганите и им подариха специално изработени спортни екипи. За да бъде празникът пълен, имаш лакомства и торта.  Зоналният мениджър на СИТИ КЕШ г-жа Радослава Драганова,  поздрави децата и техните възпитатели и изказа благодарност за споделения празник.

Представителството в гр. Севлиево започва работа на 1 юни 2015г. и за двете години на съществуването си отбелязва солиден ръст и печели доверието на своите клиенти благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Клиентският център на Сити Кеш в гр. Севлиево се намира на ул. Стара Планина №55 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.

Абонирай се сега!

Ние сме дискретни и съхраняваме отговорно информацията на нашите клиенти.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.