Новини

City Cash зарадва бъдещ първокласник от Петрич

Петрич / април 2017

City Cash зарадва с нови дрехи и учебни пособия бъдещ първокласник от град Петрич. С благородната инициатива екипът на регионалния офис отбеляза първия си рожден ден. “Искахме не просто да направим празненство по случай рождения ден, а да направим едно добро дело и да зарадваме някого в нужда”, призна офис мениджърът Росица Керемедчиева.

След кратко проучване екипът на City Cash в Петрич реши да подкрепи многодетната майка Екатерина Кацарова, която сама отглежда четирите си деца. Разговаряли с нея и й предложили да облекат малкия Иван, който на 15 септември за първи път ще прекрачи прага на класната стая. Съгласували с майката от какво има нужда детето и заедно купили нови дрешки, раница, учебни принадлежности и всичко необходимо за бъдещия първокласник.

Инициативата е част от програмата „Работим заедно за Вашия град“, която всички офиси на дружеството реализират в своите общности и има за цел да намира и подкрепя значими за града каузи.

“Вълнението е голямо – както за майката и бабата на момчето, така и за всички, които работим в офиса на City Cash в гр.Петрич. Разбира се, най-доволен е малкият Иван, който с нетърпение очаква първия учебен ден”, разказа за емоционалната среща Росица Керемедчиева.

Представителството на City Cash в Петрич отвори врати на 1 септември 2016г. и за кратко време успя да се утвърди сред клиентите от региона и поддържа стабилно портфолио, благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Офисът в гр.Петрич се намира на ул. Александър Стамболийски №17 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.