City Cash

City Cash зарадва с книжки деца от Айтос

Офисът на City Cash в Айтос направи акция за подаряване на детски книжки и лакомства на деца от Айтос. С инициативата амбициозният екип на регионалния офис отбеляза третия си рожден ден. 15 и 16 декември бяха много емоционални дни за колегите от представителството в Айтос, в които посрещаха усмихнатите си приятели, клиенти и гости.

Офисът на City Cash в Айтос работи от 2014г. и успя да се утвърди като един от водещите офиси в страната. През тази година колегите станаха офис на месец Юни благодарение на постоянството, професионализма и сърцатата работа. Екипът на офиса се разраства, както и амбициите и резултатите. Офисът в гр. Айтос се намира на ул. Станционна №64 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.

Абонирай се сега!

Ние сме дискретни и съхраняваме отговорно информацията на нашите клиенти.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.