Новини

Есенно-зимен каталог CITYCASH Club

Красивата и пъстра есен дойде, а с нея и времето за подготовка за идващите по-студени месеци. Сити Кеш също бърза да представи новия си Каталог Есен/Зима 2021 г. по Програмата си за лоялност CITYCASH Club, с включени много нови атрактивни сезонни предложения.

През зимата всеки търси топлина и уют в дома си, затова и ние решихме да предложим мека олекотена завивка, топъл домашен халат, практичен конвектор, модерна еспресо машина за винаги топло кафе и съвременна прахосмукачка-робот, която може да чисти жилището ти сама, дори и когато не си вкъщи. Всичко това ще направи престоя ти у дома още по-приятен, комфортен и уютен. А защо и да не зарадваш някой близък или приятел, като му подариш някой от тези страхотни подаръци.

Сред основните артикули в каталога ни, сме добавили и нов елегантен сешоар, от който всеки има нужда, особено и през по-студените месеци.

Помислили сме, разбира се, и за идващите най-чакани коледни и новогодишни празници, като сме подготвили лимитирана коледна серия, включваща голяма и красива коледна елха, подходяща за всеки дом, цветни играчки за елха и красива коледна свещ, с които домът ти ще стане по-празничен и красив.

Всеки може да си избере от тези нови предложения, като единственото условие е редовно да изплаща вноските по кредита си и да събира жълтици. Програмата за лоялност е създадена специално за всички верни клиенти на Сити Кеш, които плащат заемите си навреме.

Не чакай, а избери своя подарък още сега!

CITYCASH Club – Подаръци за всеки

Може да разгледаш новия каталог ТУК!