Новини

CITYCASH кредит за пенсионери

София / ноември 2018

Коледните празници наближават, а с тях и приповдигнатото празничното настроение, но позитивните емоции в този период от годината понякога остават на заден план, заради нарастващите разходи. Всеки от нас иска да достави удоволствие на своите близки с хубава коледна трапеза, както и да ги изненада с подходящи подаръци, но пък и средствата за битови нужди също се увеличават през зимата и парите не винаги стигат.

Много често нашите доходи са крайно недостатъчни за посрещане на текущите разходи, а и всеки, независимо от възрастта, може да се окаже в ситуация на спешната нужда от пари. В такъв момент можете да разчитате на CITYCASH. Предлагаме бързи заеми за вашите трудни моменти и имаме за цел да възстановим финансовия ви баланс, независимо от периода на годината.

Разполагаме с широка гама от кредитни продукти, сред които можете да откриете най-подходящия за вас. Един от продуктите на CITYCASH е разработен специално за пенсионери. Кандидатстването за CITYCASH пенсионерски заем става лесно и бързо, при ясни условия. Основното предимство на този вид бърз кредит са предлаганите от CITYCASH допълнителни облекчения за пенсионерите. Към кандидатстващите за този вид бърз кредит няма изисквания за възраст. Представяне на пенсионно решение също не се изисква, достатъчно е само да получават ежемесечно възнаграждение във вид на пенсия.

Продуктът CITYCASH пенсионерски заем предоставя възможност за отпускане на потребителски кредит в зависимост от нуждите на всеки един клиент. Сумата може да бъде в размер от 150 лева до 1500 лева, за срок от 3 до 12 месеца. Пенсионерският кредит се погасява на месечни вноски, съобразени с индивидуалните възможности на кандидата.

В знак на своята благодарност към всички клиенти, които вече ни се довериха, ние поемаме ангажимент да продължаваме да предоставяме коректно достъпни финансови решения навреме, като отговаряме на вашите нужди. Разчитайте на нас винаги, когато се нуждаете от кредити, професионално обслужване и прозрачни условия. Осигурете си спокойствие с пари на заем от CITYCASH!

За всички продукти на CITYCASH, можете да научите повече в сайта www.citycash.bg, на телефон 0700 4 6000 или при своя кредитен консултант.