Новини

Летен каталог CITYCASH Club

София / юни 2021

Все по-често се радваме на по-топло и слънчево време, всички вече с нетърпение  чакаме идването на лятото, което винаги ни носи много настроение, позитивни мисли, желание да правим планове, да пътуваме, да ремонтираме, да реализираме всичките си желания и да се радваме на хубавото време с близки и приятели.

CITYCASH също бърза да представи новия си летен каталог по Програмата си за лоялност CITYCASH Club, в който има включени атрактивни и практични предложения, подходящи както за плажа, така и за градината вкъщи. Със сигурност всеки би се зарадвал на ново модерно барбекю, винаги необходимо при партита на открито и събиране с приятели. Голяма хладилна чанта, с която да имаме подсигурени охладени напитки навсякъде. Цветен и удобен хамак, в който да се излежаваме и релаксираме, когато си пожелаем. Хубав надуваем дюшек и мека плажна кърпа, без които никой не тръгва за морето.

За по-практично ориентираните и с планове за освежителни ремонти и редекориране през летния сезон, сме подготвили и две нови предложения – куфарче с голям набор от инструменти, тип гедоре и модерна ударна бормашина.

В каталога ни можеш да откриеш и още много други интересни и полезни подаръци, с които може да зарадваш както себе си, така и своето семейство и близки.

Не чакай, избери своя подарък още сега!

Единственото условие е да внасяш редовно вноските по заема си и за всеки платен лев, ще получаваш по една от нашите специални CITYCASH жълтици. Колкото повече жълтици имаш, от толкова повече подаръци и отстъпки ще можеш да се възползваш.

Разгледай новия летен каталог още сега ТУК!