Новини

Услугата парични преводи на MoneyGram – вече в офисите на CITYCASH!

От началото на февруари 2019 г., освен удобни и достъпни финансови решения под формата на бързи кредити,  всички офиси на Сити Кеш ще предоставят и услугата MoneyGram парични преводи. Чрез този тип услуга нашите клиенти ще могат бързо, лесно и сигурно да изпращат и получават парични суми. Чрез MoneyGram, изпратените пари могат да бъдат получени до броени минути.

За да изпратиш паричен превод MoneyGram е нужно само да посетиш най-близкия до теб офис на CITYCASH, където да представиш валиден документ за самоличност със снимка, цялото име на получателя по документ за самоличност, държавата, в която ще бъде получен превода и да внесеш сумата, която искаш да изпратиш. В последствие е нужно само да споделиш с получателя 8 цифрения номер за справка за получаване на сумата.

За да получиш своя паричен превод MoneyGram e необходимо да посетиш удобен за теб офис на CITYCASH, където да представиш валиден документ за самоличност със снимка, да посочиш номера за справка, предоставен от изпращача, след което можеш да получиш своите пари.

Можеш да се възползваш от услугата MoneyGram, предоставяна във всички офиси на CITYCASH, всеки път, когато имаш нужда от извършване на паричен превод. Чрез нея винаги можеш бързо, без излишно редене на опашки и попълване на сложни формуляри, и без да е нужно да имаш банкова сметка или кредитна карта, да преведеш необходимата сума, която ще достигне до получателя само за минути.