Новини

Летен каталог CITYCASH Club

София / юни 2022

Лятото дойде...

Хайде да се подготвим за градинско парти и море!

Това е само част от лятното настроение, което носи новият каталог на Прогрaмата за лоялност CITYCASH Club. В Каталог Лято 2022 са представени много нови атрактивни сезонни и тематични предложения, които са подходящи подаръци за всеки дом, а защо и да не зарадвате близък приятел с тях.

Сред летните нововъведения са удобен и пъстър хамак за отмора навсякъде; елегантен чадър, подходящ както за двора или терасата ви, така и за плажа край морето. Разбира се, включена е и мека плажна кърпа, с която също може да се наслаждавате на слънчевите лъчи навсякъде. Няма как да минем и без модерно барбекю, задължително за всяко градинско парти и весело събиране с близки и приятели на открито.

В новия ни каталог, към стандартната линия от артикули, сме добавили бърз миксер, необходим за всяка домакиня, както и практичен комплект ножове, неизменна част от уредите на всяка кухня. За красотата на дамите сме добавили и модерна преса за коса за бърза и стилна прическа.

Разбира се, в летния каталог може да намерите и още много други интересни, атрактивни и практични предложения, от които да се възползвате.

Програмата за лоялност на Сити Кеш е специално създадена за всички редовни и верни клиенти на компанията, които винаги плащат навреме вноските по заемите си. В знак на благодарност за тяхната лоялност и доверие, Сити Кеш им предлага избор от разнообразни подаръци, както и големи отстъпки.

Богатият асортимент на летния каталог може да разгледаш ТУК.

Побързай и избери своя подарък още сега!

CITYCASH Club – подаръци за всеки