City Cash

С нова пералня City Cash зарадва ЦНСТ в Лом

City Cash зарадва с нова пералня обитателите и персонала на ЦНСТ в Лом. С инициативата амбициозният екип на регионалния офис отбеляза втория си рожден ден. След кратко проучване колегите ни от Лом решиха да подкрепят Центъра за настаняване на лица с психически разстройства, заемайки активна позиция и откликвайки на нуждата на обществото.

Припомняме, че само преди няколко месеца екипът на офис Лом, се включи в друга благородна инициатива на City Cash – направи приказен абитуриентския бал на талантливата Сабрина.

Представителството на City Cash в Лом отвори врати на 1 октомври 2015г. и за кратко време успя да се утвърди сред клиентите от региона и поддържа стабилно портфолио, благодарение на професионализма и усърдната работа. Екипът на офиса нараства с плавни темпове, следвайки принципите на дружеството – инвестиране в мотивирани и професионално подготвени служители. Офисът в гр. Лом се намира на ул. Славянска № 12 и работи от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа.

Абонирай се сега!

Ние сме дискретни и съхраняваме отговорно информацията на нашите клиенти.

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.