Новини

Нови подаръци от CITYCASH Club

Сити Кеш е съвременна кредитна компания, която чрез различни маркетинг активности, се стреми постоянно да радва и изненадва всички свои клиенти.

Специално за своите лоялни потребители, които плащат вноските по кредитите си редовно и навреме, компанията създаде програма за лоялност CITYCASH Club. С отстъпки и много подаръци, кредитната институция се отблагодарява за лоялността и доверието в нея. Всяка година компанията издава няколко тематични каталога с различни сезонни предложения, така че да е винаги максимално атрактивна и практична за своите клиенти и те да изберат най-подходящия за тях подарък.

След цветния и атрактивен летен каталог, Сити Кеш бърза да представи новото си издание Каталог Есен/Зима 2020 и актуалните си специални сезонни предложения. Предвид идващата по-студена и мразовита част от годината, за да се погрижи за домашния уют и топлина, компанията предлага топла олекотена завивка, мек и елегантен домашен халат, практична вентилаторна печка и конвектор.

За да са коледните и новогодишни празници още по-красиви и магнетични, сред празничните предложения са изящни коледни играчки за елха, звездни коледни свещи и голяма изкуствена елха, подходяща за хола на всеки дом. Разбира се, не са забравени и най-малките – за тях има уникално сладка плюшена играчка.

Избра ли и ти своя подарък?

Достатъчно е само да си внасяш навреме вноските по заема и за всеки платен лев, ние ще ти подаряваме по една от нашите специални CITYCASH жълтици. Колкото повече жълтици трупаш, толкова повече отстъпки и подаръци можеш да имаш.

Разгледай каталога още сега тук!

CITYCASH Club – Подаръци за всеки!