Новини

Печеливши лятна КЕШ Промоция

София / август 2021

Лятото е в своя разгар, всички се радваме на хубавото време, слънчевите лъчи и позитивните емоции, планираме почивки, излизания с приятели и събития на открито. Завладяна от същото лятно настроение, CITYCASH няма търпение да обяви имената на всички печеливши от лятната си КЕШ промоция „Кредит вземи и КЕШ за море спечели!“.

8 късметлии си спечелиха парични награди на стойност 500 лева в брой, с които да прекарат още по-хубаво летните месеци и да си подарят дългоочакваната почивка със семейството и приятели. Всички те бяха изключително изненадани от новината за спечелената КЕШ награда, дори първоначално не можеха да повярват на късмета си и че това е истина. С щастливите печеливши и техните коментари може да се запознаете и на фейсбук страницата на CITYCASH.

От лятното промоционално предложение можеха да се възползват всички клиенти на бърз кредит CITYCASH, в периода от 4-ти юни до 29-ти юли включително, и да участват в тегленията за седмичните големи парични награди.

„Кредит вземи и КЕШ за море спечели!“ е поредната промоционална активност с големи КЕШ награди, като компанията планира още много парични и предметни изненади за своите клиенти до края на годината.

Честито на всички печеливши през юни и юли! CITYCASH им пожелава много здраве и късмет занапред, много позитивни летни емоции! Ето ги и късметлиите:

Две имена Град/Село
Дата: 11.06
Светла Х. гр. Каварна
Дата: 18.06
Теодора Т. гр. Айтос
Дата: 25.06
Данаил Д. с. Айдемир
Дата: 02.07
Гюлбияз М. с. Стамболово
Дата: 09.07
Юлиян В. гр. Банкя
Дата: 16.07
Ана А. гр. Димитровград
Дата: 23.07
Магделина К. гр. Ихтиман
Дата: 30.07
Теодора Х. гр. София