Новини

Честито на печелившите от промоционалната кампания на CITYCASH!

CITYCASH поздравява теб и всички свои клиенти с настъпването на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово! Честита Коледа и весело посрещане на Новата 2019-та година, желаем на теб и твоите близки!

В разгара на празничния сезон, ние от CITYCASH, влязохме в ролята на Дядо Коледа и раздаваме подаръци за всеки, както обещахме още през ноември.

Нашата коледна промоционална кампания официално приключи. По време на нея раздадохме над 12 000 награди на всички наши клиенти, които взеха кредит в периода от 1 ноември до 21 декември. Надяваме се, да сме донесли радост и празнично настроение, и в твоя дом.

Десет от всички наши клиенти ще посрещнат и една истински късметлийска 2019-та година. На връх Стефановден, 27.12, изтеглихме и големите награди от нашата коледна промоция – 10 гифт карти на стойност 500 лева. Какво по-хубаво и оптимистично начало от това?!

Честити да са им паричните придобивки! Пожелаваме на щастливците да си ги харчат със здраве, а следващия път, когато се нуждаеш от средства – знаеш към кого да се обърнеш. Ние от CITYCASH сме винаги на разположение, да ти съдействаме с бърз кредит навреме.

За нас е истинско удоволствие да помагаме на всички свои клиенти! Благодарим за доверието! Гордеем се, ако сме направили всички щастливи.

Щастлива и позитивна Нова година!

Подаръци за всеки от CITYCASH!