Новини

Подаръци за всеки от CITYCASH CLUB

София / ноември 2018

По повод петия си рожден ден CITYCASH обнови не само своя облик, но и програма си за лоялност. От месец септември всички наши лоялни клиенти могат да ползват отстъпки от месечните си вноски, както и да избират между разнообразни подаръци.

За първите десет дни от старта на обновената програма CITYCASH раздаде над петдесет награди по избор на клиентите, сред които 3 32 инчови телевизора и 3 смартфона.

„Веднага щом разбрах за възможността да заменя събраните жълтици с подарък по мой избор, реших да се възползвам. Клиент съм на CITYCASH вече две години и бях натрупал близо 40 000 жълтици, които обмених и сега се радвам на чисто нов телевизор“, с тези думи радостта си сподели доволен наш клиент от град Сливен.

С растящия интерес към програмата за лоялност, ще се увеличава и разнообразието в каталога с подаръци, така че CITYCASH CLUB да предлага подходящи за всички интереси и нужди продукти. може да разгледате и избирате от нашия каталог, а съвсем скоро очаквайте и най-новите зимни CITYCASH предложения тук.

За да станеш част от CITYCASH CLUB е достатъчно само да платиш навреме своята месечна вноска. Всеки лев от нея ти осигурява по една CITYCASH жълтица. Как да използваш събраните жълтици, зависи от теб.

Пълните условия на програмата можеш да видиш тук.

Благодарим на всички, които ни се довериха до момента! В знак на признателност ние се ангажираме да продължим да предоставяме коректно достъпни финансови решения навреме, като отговаряме на вашите нужди. Разчитайте на нас винаги, когато се нуждаете от бърз кредит, професионално обслужване и прозрачни условия. „Пари за всеки“ е не просто нашето ново мото. Това е изразът на фирмената ни философия и стремежа да бъдем верен и достъпен помощник в решаването на финансовите проблеми на всички вас – нашите клиенти.