Новини

Поздравления за първия пенсионер на Сити Кеш ООД

Тази година „Сити Кеш“ ООД празнува своя пети рожден ден. За тази първа петилетка компанията може да се похвали с отварянето на над 100 офиса в страната и екип от над 2000 души, професионалисти в своята област. За да бъдат постигнати тези успехи, основна заслуга имат хората, които са стартирали работа в дружеството още от самото му начало.

Пример за това е първият пенсионирал се служител – Николина Банова-Йорданова. Тя е сред първите, назначени в екипа на стартиращата през 2013 г. компания. Сред екипа е царял предприемачески дух, а тя е била гласът на телефонната линия, човекът, който е съдействал на клиентите при въпроси. Сити Кеш е растял, както и броят на служителите, а Нина е била винаги до колегите си, за да им помогне да се интегрират възможно най-бързо и да допринесат със силните си страни за успехите на компанията.

В знак на признателност за положените усилия през изминалите пет години, в последния работен ден на Нина, ръководството на Сити Кеш й подари изискан ръчен часовник. В отговор, развълнувана тя сподели, че ще го ползва, за да не пропуска началото на сериалите, които следи по телевизията и на които ще се отдаде заслужено в ролята си на пенсионер.

За да успяваме дългосрочно да работим с мотивирани служители, ние от Сити Кеш се оповаваме на ценностите си – „близост и отношение“, „надеждност и разбиране“, „прозрачност и професионализъм“. Ето защо вярваме, че още много години ще даваме възможност на голям екип от хора да бъде символ на бързина, качество, коректност, високо ниво на обслужване и надежден източник на бързи парични средства.