Новини

Пролетен каталог CITYCASH Club

София / април 2022

С идването на пролетта, CITYCASH бърза да представи новия си пролетен каталог по Програмата си за лоялност CITYCASH Club. В него са включени много нови сезонни и тематични предложения, подходящи подаръци за всеки и всеки дом. Програмата е създадена специално за всички верни и редовни клиенти на компанията, които плащат винаги навреме вноските по кредитите си. Като благодарност за тяхното доверие и лоялност, CITYCASH им предлага богат избор от много атрактивни подаръци и големи отстъпки.

В новия ни каталог, специално за предстоящите обичани великденски празници, сме включили предложения под наслов „Вкусно по празниците“, като клиентите могат да избират измежду бърз миксер, модерна яйцеварка, практичен комплект ножове или съвременна хлебопекарна за вкусен домашен хляб; все хубави уреди, необходими за всяко домакинство.

Има и специална секция, посветена на дамите – „Стил и красота“. За да зарадвате любимата жена може да изберете измежду: елегантно Колие Swarovski, практичен несесер за маникюр, модерна преса за коса за стилна прическа и богат комплект гримове за сияйна красота. Нека си подарим пролетно усещане за стил, красота и здраве!

Към стандартната линия от артикули сме добавили и стилен модерен тостер за бързо приготвяне на вкусни препечени филийки, с които да радваме цялото семейство.

В каталога може да намерите и още много практични и интересни предложения, подходящи както за лична употреба, така и да направите подарък на ваш близък или приятел. Целият пролетен каталог може да разгледате ТУК.

Идват много празнични дни и поводи за празненства, със CITYCASH празниците може да са още по-хубави!

Побързай и избери своя подарък още сега!

CITYCASH Club – подаръци за всеки