Новини

Пролетен каталог CITYCASH Club

София / март 2021

С идването на месец март и по-слънчевите дни, вече всички започваме с нетърпение да очакваме пролетта и по-хубавото време. Специално за Баба Марта, CITYCASH зарадва всички свои клиенти с красиви мартенички, пожелавайки им здраве, късмет и много поводи за усмивки и положителни емоции.

Сега компанията бърза да представи новия си пролетен каталог по Програма Лоялност CITYCASH Club и да запознае всички свои клиенти с актуалните си сезонни и празнични предложения. За идващата пролет и с грижа за здравето и красотата, CITYCASH е включила в каталога си подаръците спортна постелка за упражнения и въже за скачане. Важно е винаги да се чувстваме в добра форма и със здрав, бодър тонус.

За да са дамите винаги красиви и елегантни, им предлагаме маша за коса, сешоар, дамско колие с висулка и колие с кристал Swarovski. А специално за господата има практичен тирбушон и елегантен портфейл, подходящ за ежедневието.

За да са пък Великденските празници още по-хубави, ви предлагаме красива празнична покривка за масата, миксер и яйцеварка за вкусни сладкиши и богата трапеза. За по-практичните и съвременни хора има нов по-модерен силиконов смарт часовник, външна батерия, а ако искаш да зарадваш близък с лесен подарък, може да си заявиш подаръчен ваучер от eMAG, вече и на стойност 50 лв.

Заинтригува ли се? Избра ли и ти своя подарък?

Само трябва да внасяш вноските по кредита си редовно и навреме, и за всеки внесен лев, ние ще ти подаряваме по една от специалните CITYCASH жълтици. Колкото повече жълтици имаш, толкова повече подаръци и отстъпки ще можеш да имаш.

Разгледай пролетния каталог още сега ТУК!

CITYCASH Club – Подаръци за всеки!