Новини

Първа Национална Търговска Конференция

На 11 септември 2021 година в хотел Рила, Боровец се проведе Първата Национална Търговска Конференция на Сити Кеш. На събитието присъстваха всички директори от ръководството на компанията, всички мениджъри от търговската структура и най-успешните кредитни консултанти от цялата страна.

Националната Търговската Конференция протече под надслов „Заедно към върха“, което ясно очертава политиката на компанията и бъдещите й цели – да стане лидер в бързото небанково кредитиране.

На този важен и мащабен форум бяха отчетени високите търговски резултати на финансовата институция, ръководството презентира стратегическите цели и планове за бъдещото развитие на Сити Кеш. Разбира се, бяха отличени и наградени, най-добрите и успешни търговци на компанията, които получиха различни големи предметни и парични награди, като благодарност за ежедневните им усилия и професионални успехи.

Кулминацията на събитието беше изтеглянето на двете най-големи награди - два апартамента, един в морски курорт и един в зимен.  Мениджър и кредитен консултант от търговската структура на Сити Кеш станаха щастливите собственици на двата нови страхотни апартамента. Те не успяха да скрият огромното си вълнение и радост от спечелената награда, доказателство за неуморния им труд, лоялност и постоянство!

За доброто настроение на всички присъстващи имаше подготвена и богата вечерна празнична програма, като специалната изненада за всички беше голямата българска звезда Васил Найденов, който беше перфектният завършек на вечерта!