Новини

Септемврийски празнични инициативи

Септември месец е изпълнен с много важни дати, които носят празнично и приповдигнато настроение. Разбира се, основните трепети са най-вече покрай първия учебен ден и съпътстващите приготовления. CITYCASH, в ролята на съвременна финансова институция, също реши да допринесе за празничния дух на всички, включвайки се със свои инициативи.

В началото на месеца компанията обяви началото на фейсбук играта си – конкурс за рисунка на тема „Нарисувай това, което не може да се купи с пари!“, в която на финала ще подари 30 красиви и практични училищни комплекта на участниците с най-харесвани рисунки.

Като социално ангажирана компания, CITYCASH реши да направи и дарение на Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в гр. Велинград, правейки по този начин първия учебен ден на всички деца там още по-весел и празничен. Учениците получиха нови красиви раници с несесери, тефтери и химикалки за още по-лесни и приятни учебни занимания. Децата, както и ръководството на Центъра споделиха своята радост от подаръците и признателност към компанията ни. CITYCASH им пожела щастливи, здрави и успешни учебни занятия и обеща и за в бъдеще да им оказва подкрепа!

На 15-ти септември всички офиси на финансовата институция раздадоха стотици цветни балони, с които да направят празника на учениците още по-весел и красив. Така CITYCASH иска да пожелае на всички ученици и техните родители, на учителите и всички, свързани с образователната система, спорна, здрава и успешна нова учебна година!