Новини

СПОРНА ГОДИНА СЪС CITYCASH

 

С отправени пожелания за любопитство и повече знание към света, CITYCASH зарадва хиляди ученици от цялата страна с красиви помагала и цветни балони. Веселото настроение допълнително се подсили и от пъстрия дизайн на комплектите от тетрадка, линийка, програма и химикалка. Искрено вярваме пособията да помогнат на малчуганите с лекота да преминат през предизвикателствата на новата учебна година и гордо да вървят по пътя на знанието.  

Тъй като знаем колко е важно децата ни да растат здрави и в добра спортна форма, CITYCASH дари и стотици футболни топки на десетки физкултурни салони в цялата страна. В благородната ни инициатива се включиха всичките ни 113 офиса с над 3000 служители  и сътрудници в тях. Всички те с приветливо настроение и усмивки се погрижиха за празничното настроение на ученици, учители и родители с деца до четвърти клас като им пожелаваха успешна, здрава и изпълнена с много шестици нова учебна година. 

Ние вярваме, че образованието е най-добрата инвестиция за всеки човек, затова пожелаваме на всичките ни клиенти да са жадни за знания и да не спират да се усъвършенстват. 

Честит първи учебен ден! Спорна година!