Новини

Вълнуващи летни приключения със CITYCASH

Промоцията „Кредит тегли, една от 8 почивки спечели” на CITYCASH приключи. След 10те щастливци от месец юли, през август с награди успяхме да зарадваме още осмина наши клиенти.

Късметлиите, които наградихме с почивка за двама на Българското Черноморие, бяха избрани чрез томболен принцип от всички, изтеглили бърз заем от CITYCASH през месец август. Печелившите участници бяха уведомени по телефона, а също и обявени на нашата Facebook страница.

Ние от CITYCASH сме щастливи, че успяхме да  подарим едно много вълнуващо и запомнящо се лятно преживяване на спечелилите участници.

Един от наградените наши клиенти е Костадин Балакчиев от град Разлог. Той сподели, че е бил изключително приятно изненадан и развълнуван от новината, че е един от спечелилите почивка от промоцията. Възползвайки се от своята награда, Костадин прекара прекрасен уикенд във ваканционно селище Елените.

Благодарим на всички наши клиенти за участието!

Очаквайте нови изненади и подаръци от CITYCASH.

Вече 5 години CITYCASH предлага на своите клиенти бързи кредити, като осигурява качествено и бързо обслужване, и коректни, прозрачни условия.