Пари назаем

Седмични вноски

Двуседмични вноски

Месечни вноски

Сума: 1000 лв.
Срок: 23 седмици

Как да изтеглиш Пари назаем?

Процедура по кандидатстване

Заяви искане за кредит в CITYCASH

Заяви искане

Тегленето на пари назаем е по-лесно отвсякога, безплатната форма за кандидатстване за бърз заем от CITYCASH е удобна и достъпна, както на сайта на компанията, така и на място в някой от офисите на кредитната институция в цялата страна. Административните процедури са сведени до минимум и без излишно чакане.

Вземи парите си

Още при самото кандидатстване за желания заем, можеш да уточниш с любезните служители на CITYCASH как би искал да получиш парите си – на място в офиса или лично от кредитния ти консултант. Одобрението и вземането на парите назаем стават в рамките на същия ден.

Вземи парите си от CITYCASH
Свържи се със CITYCASH

Свържи се с нас

Ние сме на твое разположение всеки делничен ден, в удобно за теб време да ти предоставим необходимата информация, свързана с тегленето на пари назаем, както и да ти помогнем при избирането на най-подходящия кредитен продукт и погасителен план.

Пари на заем от CITYCASH

Всички знаем колко е полезно редовно да заделяме от месечния си доход, но и колко е трудно това да се случва в действителност. Поради това, много често се озоваваме в ситуацията да не можем да си позволим желаната ваканция или пътуване до близки роднини, да нямаме достатъчно средства за ремонта на автомобила или дома, или пък е изникнала друга спешна нужда от пари. В подобни ситуации решението е едно – да вземем пари назаем от CITYCASH, които да изплащаме постепенно на подходящи за финансовото ни състояние вноски.

Изтегли CITYCASH пари назаем и възстанови финансовото си спокойствие!

За твое удобство можеш да кандидатстваш веднага онлайн на сайта ни или да се свържеш с наш служител, като единствено трябва да предоставиш актуална лична карта.

Защо да избереш CITYCASH:

  • Получаваш одобрение до 20 минути;
  • Лично можеш да избереш погасителния период по заема – седмичен или месечен, като го съобразиш с финансовите ти възможности за връщане на заема;
  • Без такси за кандидатстване;
  • Одобрената сума можеш да получиш в най-близкия до теб офис или лично да ти бъде донесена от наш служител.

За да подадеш заявление за пари на заем от CITYCASH е нужно:

  • Да имаш навършени 18 години;
  • Да предoставиш актуален документ за самоличност.

Имаш възможност и за рефинансиране при необходимост от по-голяма сума, а ако плащаш вноските си навреме, ще можеш да се възползваш и от много специални условия и отстъпки.

Със CITYCASH получаваш сумата, от която се нуждаеш - бързо и лесно! Ние сме твоят сигурен финансов партньор.

Въпроси