Промоции

Без нотариални такси при рефинанс на друг ипотечен кредит с FinStart!

31 януари 2020

Младата марка за ипотечни кредити FinStart не спира да изненадва клиентите си с постоянни маркетинг активности. В тази връзка бърза да обяви новата си промоционална кампания. През следващите месеци всеки може да си спести нотариалните такси за учредяване на ипотека, при сключване на договор за паричен заем FinStart, в случай на рефинансиране на свой ипотечен кредит от друга финансова институция.

Промоцията идва в много подходящ момент за всички, които обмислят тегленето на по-голяма сума, тъй като през следващите месеци разходите за всяко домакинство се увеличават значително. С идването на есента е време да приключим ремонтите дейности в дома, да се погрижим за доброто състояние на семейния автопарк, както и да приготвим децата за учебната година. Желателно е и да бюджетираме всички предстоящи по-високи разходи и сметки през идващия зимен сезон. С тази промоция сме се опитали да се погрижим да ви облекчим максимално финансово през този период, като ви спестим нотариалните такси при тегленето на ипотечен кредит FinStart.

Промоционалните условия на FinStart ще бъдат в сила в продължение на цели четири месеца. Възползвайте се от тях между 01.10.2019 г. и 29.02.2020 г., като със спестените средства може да подпомогнете семейния бюджет, а защо и да не започнете с плановете за предстоящите коледни и новогодишни празници.

С бърз ипотечен кредит FinStart може да покриете всички други задължения при много по-изгодни условия, плащайки само една по-ниска месечна вноска. С него получавате много предимства:

 

- Фиксирана лихва

- Безплатна оценка на имота

- Равни месечни вноски

  • - От 5000 до 200 000 лева
  • - Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната
  • - Одобрение до 24 часа

 

Обедини задълженията си с FinStart и започни начисто!

Възползвай се от промоционалните условия на FinStart още сега на finstart.bg

Научи повече за правилата на промоцията тук