City Cash

Доведи приятел и спечели 500 лева с FinStart!

Още не е изтекла пролетната промоционална кампания на марката за ипотечни кредити FinStart и вече сме готови да обявим новото си лятно предложение за всички наши настоящи клиенти – Доведи приятел и спечели 500 лева!

Само сега, ако препоръчаш FinStart на твой приятел, имаш възможността да получиш 500 лева подарък. По този начин ще разполагаш с повече средства за осъществяването на други важни за теб планове, както и да си подариш едно прекрасно лято. Ще можеш да се възползваш от промоционалните условия на FinStart от 1-ви юни до 30-ти септември 2019 г..

FinStart е кредит до 200 000 лева, предназначен за физически лица, който се отпуска срещу обезпечение с недвижим имот. Той ти дава възможност да рефинансираш всичките си задължения и да ги обединиш в едно, плащайки една по-ниска месечна вноска и започвайки финансово начисто. Сред многото предимства на този продукт са:

 

-    От 5000 до 200 000 лева
-    Фиксирана лихва
-    Безплатна оценка на имота
-    Равни месечни вноски
-    Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната
-    Одобрение до 24 часа

 

Възползвай се от промоционалните условия на FinStart още сега на https://finstart.bg/

Научи повече за правилата на промоцията тук

Този сайт използва “бисквитки” от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.