Промоции

КЕШ, КЕШ и още КЕШ!

4 май 2021

Изпратихме 2020-та с надеждата за много по-здрава и щастлива нова година, в която да се върнем към обичайното си статукво от преди пандемията. Да се почувстваме по-спокойни, по-обнадеждени и да наваксаме с всичко, което не сме успели да направим през изминалата година. Но въпреки позитивните ни мисли и очаквания, бъдещето някак продължава да изглежда все така предизвикателно и неясно в много аспекти. За да се справяме по-лесно с изскачащите пред нас предизвикателства и трудности, ни е необходимо добро настроение, подплатено с финансово спокойствие. Именно парите много често са в основата на затрудненията и тревогите ни.

Затова и CITYCASH бърза да зарадва клиентите си с новината, че подновява промоционалната си кампания „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“, в която ще раздаде още десетки всекидневни парични награди на стойност от 100 до 1000 лева. Така освен бързо и лесно решение на финансовите ти трудности, CITYCASH ти дава възможността да спечелиш и страхотна награда – пари в брой.

Промоцията „Кредит вземи и пак КЕШ спечели!“ стартира на 8-ми март, с пожелание към всички дами да са здрави, красиви, нежни и успешни. Всеки работен ден ще се тегли по една парична награда от 100 лева, а специално за Великден ще бъде изтеглена и поредната голяма награда от 1000 лева. От промоционалното предложение могат да се възползват всички нови за компанията клиенти, сключили договор за паричен заем CITYCASH, в периода 08.03 – 04.05.2021. Всекидневните КЕШ награди ще се теглят на случаен принцип, а печелившите ще се обявяват, както във фейсбук страницата на компанията, така и на сайта.

CITYCASH – КЕШ, КЕШ и още КЕШ!

Научи повече за правилата на промоцията тук