Промоции

Кредит вземи и КЕШ спечели! Всеки ден трима печелят!

31 октомври 2019

Лятото е в своя разгар, а с него има още време за планове за пътувания и почивки или пък приятно освежаване и ремонт на дома. По-практичните от друга страна започват да се подготвят и за есенния сезон, през който винаги има повече разходи за покриване. Всеки тръпне да подготви и детето си за първия учебен ден.

За да подпомогне семейния бюджет и да посрещнете оставащите разходи с усмивка, CITYCASH бърза да обяви новата си атрактивна промоция – Кредит вземи и КЕШ спечели!

Всеки нов клиент за компанията, сключил договор за паричен заем след 1-ви август ще участва във всекидневни томболи за парични награди в брой. Всеки работен ден трима ще печелят х 50 лева, а в допълнително финално теглене ще бъдат изтеглени и три парични награди на стойност 1000, 500 и 100 лева.

За пореден път CITYCASH доказва, че не спира да изненадва своите клиенти и потенциални такива с постоянни маркетинг активности, раздаващи най-различни атрактивни награди. В допълнение всички лоялни клиенти на компанията могат да си избират и напълно безплатни подаръци от каталога по Програмата за лоялност, на база натрупаните към момента жълтици.

Ако се чудиш как да се справиш с непредвидените разходи и да си осигуриш приятен завършек на летния сезон – не се колебай да вземеш бърз кредит от CYTYCASH! Така, освен решение за финансовите ти потребности, ще имаш възможността да спечелиш и чудесен подарък – свежи пари в брой, които да похарчиш за каквото искаш.

Всички изтеглени късметлии ще бъдат обявявани официално на сайта на компанията, както и във фейсбук страницата на Сити Кеш.

CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди!

Научи повече за правилата на промоцията тук