Промоции

„Кредит вземи и КЕШ спечели“ се завръща!

28 декември 2020

2020 определено се оказа една непредсказуема и предизвикателна година в много отношения, като всички се понаучихме да живеем в така наречената „нова реалност“. Така неусетно в различни неочаквани и доста променливи ситуации и моменти, голяма част от годината измина и дойде есента. А с нея и нуждата от повече парични средства. Kакто за останалите неплатени задължения, поради възникналата криза вследствие на пандемията, така и за подготовка за новата учебна година, студентски такси и други подобни разходи. Не трябва да забравяме и идващия по-студен сезон, за който трябва да подсигурим домашния уют и отопление. При необходимост да купим нов енергоспестяващ климатик, радиатор или да приключим с наложителния ремонт на дома.  

В такъв момент Сити Кеш, като съвременна кредитна институция, реши да подаде отново ръка на всички свои нови клиенти, които освен да получат финансово спокойствие и да си набавят необходимата сума пари бързо и лесно, могат да спечелят и парична награда в брой, с която да подпомогнат допълнително семейния си бюджет. Екипът на компанията реши да поднови промоционалната си кампания „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ и да раздаде още много КЕШ награди на клиентите си през месеците октомври, ноември и декември. За пореден път доказвайки, че на нея винаги може да се разчита в труден момент и спешна финансова нужда. Сити Кеш винаги е готова да зарадва клиентите си с атрактивни и практични награди и да засвидетелства своята благодарност, затова че са избрали да използват нейните кредитни продукти и услуги.

Промоцията „Кредит вземи и още КЕШ спечели“ е валидна от 05.10.2020 до 28.12.2020 г., като всички нови за Сити Кеш клиенти, сключили договор за заем CITYCASH в този период, участват в тегленето на всекидневни КЕШ награди, на томболен принцип. Всеки работен ден един щастливец ще печели 100 лева парична награда в брой. А за още по-голяма финансова помощ и радост, един клиент в края на промоцията ще спечели и голямата сума от 1000 лева.

Имената на всички печеливши ще бъдат ежедневно обявявани на фейсбук страницата на компанията, както и на сайта на CITYCASH.

CITYCASH – всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева!

Научи повече за правилата на промоцията тук