Промоции

Кредит вземи и още КЕШ спечели!

31 май 2020

Все по-често се радваме на хубави слънчеви дни, което създава в нас приятното усещане за пролетно очакване и топли трепети. Но няма как да забравим, че зимата е още тук, а тя винаги е свързана с повече разходи за всяко домакинство. В комбинация с харчовете покрай големите изминали празненства, с мисъл и за предстоящите нови такива, освен позитивните празнични емоции, често поглеждаме и към празните ни портмонета и изтънели банкови сметки. Сега е и времето, когато всички започваме да изготвяме и тазгодишните си планове за почивки, пътувания; още си е активен и ски сезонът за любителите на зимните спортове. Същевременно е важно да се грижим и за доброто отопление в дома ни, като за съжаление през този период от годината често ни се налага да отделяме немалко пари и за лекарства. И така семейният и личен бюджет се оказва невинаги достатъчен.

Затова и не случайно CITYCASH реши да поднови промоционалната си КЕШ кампания, под надслов – „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“ Всеки нов за кредитната компания клиент, сключил договор за паричен заем CITYCASH, в периода 02.03.2020 г. – 31.05.2020 г., участва в тегленето на всекидневни КЕШ награди, на томболен принцип. Всеки ден един късметлия ще печели 100 лева, а в допълнение CITYCASH ще даде и една по-голяма награда на стойност 1000 лева.

Всички, спечелили парична награда, ще се обявяват ежедневно на фейсбук страницата на компанията за бързи заеми, както и сайта на Сити Кеш ООД.

CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди от 100 до 1000 лева!

Научи повече за правилата на промоцията тук